Tietoa CVPalvelusta - CV:t, Linkedin ja hakemukset valmiiksi kirjoitettuna

Kuka tai ketä on CVPalvelu?

Olen Henna Roine (KTM), henkilöbrändäyksen ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Olen kirjoittanut CV:itä suomalaisille ja ulkomaisille johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 2014 lähtien.
CVPalvelun Henna

Olen työskennellyt yritysmaailmassa monta vuotta ja asunut tähän mennessä neljällä eri mantereella. Tällä hetkellä asun mieheni ja pienen poikani kanssa Kanadan kauniilla länsirannikolla Vancouverissa.

Liiketoiminnan ymmärrys ja kansainvälinen kokemukseni yhdistyy loistaviin viestinnällisiin taitoihin. Kun huomasin saavani dokumenteillani helposti haastattelukutsuja jopa ulkomailla asuessani verrattuna joihinkin ystäviin, syntyi ajatus CVPalvelusta. Tuotin palveluitani aluksi monta vuotta työn ohessa, mutta nykyään olen täysipäiväinen yrittäjä!

Elämäni aikajana

2010

Valmistuin huippuarvosanoin kauppatieteiden maisteriksi Lappeenrannan Teknillisestä Yliopistosta (LUT), jossa myös työskentelin tutkijana pääaineeni kansainvälisen markkinoinnin laitoksella.

2010-2011

Liityin Accenturen riveihin markkinointikonsultiksi. Työskentelin pari vuotta useissa projekteissa, jotka liittyivät mm. strategiseen markkinointiin, liiketoimintastrategiaan ja IT-järjestelmien käyttönottoon.

2011-2014

Muutin Melbourneen, Australiaan noin 2.5 vuodeksi. Työllistyin jo parissa kuukaudessa kansainväliseen rahtialan yritykseen. Työ oli hallinnollista, mutta vakuutin toimitusjohtajan osaamisellani ja sain vaivihkaa hommattua itselleni markkinointiviestinnän vastuita, mm. esitteen kirjoitusta. Olin myös mukana rekrytoimassa tiimiläistä, ja short-listatessani tusinoittain CV:itä huomasin, mikä toimii ja mikä ei.

2014-2017

Vuonna 2014 kokeilin Suomeen paluuta, joka ei tuntunutkaan oikealta ratkaisulta. Tieni johti Manchesteriin Englantiin, jossa työskentelin markkinointitehtävissä hissejä valmistavassa yrityksessä. Tehtäväni olivat markkinointiviestintäpainotteisia, ja laatimani mainokset päätyivät Englannin kansallisiin sanoma- ja aikakauslehtiin. Myös tässä tehtävässä sain lisää rekrytointikokemusta.

2017-

Pohjois-Amerikka oli kiehtonut kauan. Viisumin ja mieheni työn kautta tarjoutui houkutteleva tilaisuus muuttaa Kanadaan. Seurasi hyppy tuntemattomaan: päätin ryhtyä yrittäjäksi! Moniosaajana en osannut keskittyä vain yhteen liikeideaan. Tarjoan CVPalvelun lisäksi sisältömarkkinoinnin freelance-palveluita. Täällä Vancouverissa olen tehnyt läheistä yhteistyötä paikallisen Executive Search-yrityksen kanssa.

Asiakkaiden palautteesta tulee hyvä fiilis

Olen iloinen, että voin käyttää kaikkia osaamisalueitani asiakkaideni hyväksi. Asiakkaiden palautteesta ja onnistumisista tulee hyvä fiilis. “Vitsi, mähän oonkin aika kova kundi!” huudahti eräs asiakkaani kirjoittamani CV:n luettuaan. Vaikka olisimmekin kovia osaajia aloillamme, kirjoitus- ja viestintätaidoissa emme aina loista. Palveluni on investointi itseesi ja omaan uraasi!

CV:n kirjoituspalvelu

Anna minun auttaa sinua seuraavassa askeleessa kohti unelmaduuniasi!

Olet sen arvoinen!